top of page

Utleie

Hos Bjugstad Utleie AS kan du leie maskiner og utstyr med ulike egenskaper tilpasset ditt oppdrag. Utstyrsparken består av gravemaskiner med og uten jernbanehjul, lastebiler, hjullastere, dumpere, bulldosere, valser, traktorer, trucker med utstyr. Disse dekker de fleste behov.

Bjugstad Utleie AS har lang og bred erfaring innenfor anleggsvirksomhet og utleie av maskiner og utstyr. Denne kombinasjonen av erfaring gjør at vi har stor kunnskap om maskinene, behov og bruk ute på anlegg. Dermed kan vi tilby riktig utstyr til riktig jobb.

Vi har fokus på god service, stor fleksibilitet og gode priser for å tilby våre kunder det beste.

Fordelene med å leie er mange. Gode priser og rask levering, God service og bra oppfølging. Du får en maskin som fungerer fra en utleiebedrift med stor kunnskap om egne maskiner og utstyr.

Ved langtidsleie kjøper vi inn og tilpasser maskinen etter kundens ønsker og preferanser.

Bjugstad Utleie AS tilbyr også eldre hjullastere, eldre valser, eldre gravere, eldre traktorer, eldre bulldosere og eldre dumpere til nedsatte priser. Ideelt for anlegg som trenger en billig lastemaskin/tippmaskin, en dumper til litt mindre kjøring eller servicemaskin. Ta kontakt for modell og priser.

Vi er partner med Retrade og kan derfor tilby våre kunder et gratis program for full oversikt over de maskinene som leies av oss og egne maskiner. Her kan man sortere maskiner på avdelinger, om de er tilgjengelige eller ikke og legge inn servicehistorikk. Ta kontakt for mer informasjon om dette systemet.

Vi vasker, ser over ustyret, fyller det opp med drivstoff og smørefett før det sendes til kunden. Du sparer penger på å vaske den, etterfylle drivstoff og fett før du leverer den tilbake.

Drivstoff, fett, vask og etterkontroll kommer i tillegg på vår leie.

bottom of page